Laden Evenementen

Solliciteren met jouw Talent

Hoe schrijf je een cv die jou op positieve wijze voorstelt bij een werkgever? Vertel je wel of niet over jouw trans achtergrond tijdens het solliciteren? En hoe ga je om met onzekerheid tijdens het gesprek? Deze training geeft antwoord op al deze vragen en meer.

Leer solliciteren op de manier die bij jou past
Tijdens deze meerdaagse training word je van A tot Z bekwaam in solliciteren. Je ontdekt wat jouw sterke en zwakke punten zijn, leert vacatures zoeken en analyseren, stelt een wervend cv op en schrijft een effectieve sollicitatiebrief. Ook oefen je met het voeren van sollicitatiegesprekken. Daarnaast bespreken we gezamenlijk hoe je kunt omgaan met moeilijkheden die tijdens het sollicitatieproces mogelijk naar voren komen. Denk aan het wel of niet vertellen over een trans achtergrond tijdens de sollicitatie, onzekerheid over je uiterlijk en zorgen dat je meer bent dan “die transgender”.

Na deze training:

  • Weet je wat jouw talenten zijn en kun je deze helder verwoorden tijdens een sollicitatiegesprek
  • Kun je een wervend cv en goede sollicitatiebrief opstellen
  • Weet je hoe je jouw transgenderachtergrond bespreekbaar kan maken tijdens een sollicitatiegesprek
  • Kun je beter met mogelijke angsten omgaan die betrekking hebben op het sollicitatieproces

De totale training bestaat uit drie dagdelen van vier uur en is uitermate geschikt om te volgen in combinatie met de training Presenteer je Talent.

Deze training wordt gegeven door een gespecialiseerde trainer van Gendertalent met ondersteuning van een ervaringsdeskundige. Samen behandelen zij veel praktijkvoorbeelden, vaak gebaseerd op eigen ervaring. Alle GenderTalent trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met literatuur over trans personen, arbeidspsychologie en diversiteitsmanagement.

Voor wie
Deze training is specifiek ontwikkeld voor trans personen en gender non-conformisten die willen leren effectief te solliciteren op een manier die bij hen past.

Groepsgrootte
Om voldoende tijd te garanderen voor iedere deelnemer bestaat de groep uit minimaal 8 en maximaal 12 personen.

Datum

Deze training wordt gegeven op 11-01-19 en vervolgd op 19-01-19 en 26-01-19. Let op dat u alle dagen beschikbaar bent.  De training start om 9:00 en duurt tot 13:00.

Kosten

De kosten bedragen € 450,- per persoon, excl. 21% BTW.

De training is inclusief koffie en thee.

Locatie

De training vindt plaats op locatie bij GenderTalent:

Kaaphoorndreef 34
3563 AT, Utrecht

Neem deel aan deze training

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus tijdig aan.

Wil je liever eerst meer informatie ontvangen of vragen stellen? Bel dan naar 020 244 20 00.

Over stichting GenderTalent

GenderTalent is gespecialiseerd in het begeleiden van trans personen naar werk. Dat doen we door middel van coachingstrajecten, specialistische trainingen en mediation. We werken samen met bedrijven, gemeentes, UWV en het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Daardoor is ons aanbod voor zoveel mogelijk trans personen en medewerkers beschikbaar.

Tickets

12 beschikbaar
solliciteren-met-je-talent-2019-01-11544,50

Vul alstublieft alle verplichte velden in