Arbeidsmarktvoorlichting 2018-06-14T14:19:19+02:00

Project Description

Wilt u meer weten over uw kansen op de arbeidsmarkt als trans persoon, maar is coaching te veel van het goede? Gedurende vier uur zal u door middel van interactieve presentaties, groepsgesprekken en rollenspellen duidelijk worden wat een transitie kan betekenen voor u eigen loopbaanontwikkeling. Na afloop van de training heeft u kennis over de feiten en cijfers omtrent werken als trans persoon in Nederland, de HR-cyclus vanuit werknemer- en werkgeversperspectief en tips & tricks voor het sollicitatie- en transitieproces.

Na de voorlichting:

  • Weet u hoeveel procent van de trans personen in Nederland werk hebben
  • Kunt u beter met mogelijke weerstand omgaan van werkgevers
  • Weet u wat de impact van het transitieproces is op uw inzetbaarheid

De voorlichting wordt gegeven door één van de voorlichters van GenderTalent die gespecialiseerd zijn in het onderwerp en vaak ook zelf ervaringsdeskundige zijn. De voorlichter wordt ondersteund door een trans-ambassadeur die zelf ervaringsdeskundige is en ook over zijn of haar ervaring zal vertellen.

GenderTalent is gespecialiseerd in het helpen van Trans Personen naar werk. Dat doen we door middel van coaching trajecten, gespecialiseerde trainingen en met onze mediators. We werken samen met bedrijven, gemeentes, UWV, het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen. Daardoor is ons aanbod voor zoveel mogelijk trans personen beschikbaar!

Project Details